MARIO'S PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 236 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Mario's Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

18 jan 2023 at 15:01 Marios pizza er det bedste pizzaria, du får ikke bedre og levering er direkte fra manden hamselv. Hvidløgsbrød anbefales
16 jan 2023 at 10:26 Maden kom nærmest på klokkeslæt som jeg havde bestilt til. Det var lækkert og smagte virkelig godt! Som altid fra Marios.
10 dec 2022 at 19:32 LOVED THE HARRY
11 nov 2022 at 21:12 Når man betaler 4 kr for en pose, skal varen afleveres i en pose og ikke tages op af en hvor der er flere leverancer i. På den måde kan restauranten tjene 4 kr flere gsnge om dagen. IKKE I ORDEN
14 okt 2022 at 19:52 Maden var kold
12 okt 2022 at 19:42 Semi varm og sen.
19 aug 2022 at 10:11 Kvaliteten på pizzaerne er dalende. De sidste to gange jeg har bestilt, har jeg bedt om ikke at få skåret pizzaerne nu, men de er blevet skåret ud.
14 aug 2022 at 9:35 Som altid hurtigt og lækker! Og velkendt personale vi holder af!
5 aug 2022 at 19:22 OK pizzaer og hurtig levering. Jeg er dog på en eller anden måde og af en eller anden årsag blevet opkrævet 4,- kr. for en pose som jeg ikke har set skyggen af (fik blot stukket pizzaerne i hånden) .. dafuq; KEKW xD
30 jul 2022 at 20:11 Jeg har ventet i 2 timer og 15 min. på maden og den er ikke leveret endnu. Nu skal jeg vurdere kvalitet og levering på maden jeg ikke har midtaget. Det er sgu ikke i orden. Top irriterende at de ikke afviser nye ordrer, når de ikke har tid.
27 jul 2022 at 22:09 Super venlig udbringer som kom super hurtigt og sørgede for maden var varm og sodervand kold som is. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har tippet sidst men han fortjente helt klart tippet han fik for den gode service han gav!