MARIO'S PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 226 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Mario's Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 aug 2022 at 10:11 Kvaliteten på pizzaerne er dalende. De sidste to gange jeg har bestilt, har jeg bedt om ikke at få skåret pizzaerne nu, men de er blevet skåret ud.
14 aug 2022 at 9:35 Som altid hurtigt og lækker! Og velkendt personale vi holder af!
5 aug 2022 at 19:22 OK pizzaer og hurtig levering. Jeg er dog på en eller anden måde og af en eller anden årsag blevet opkrævet 4,- kr. for en pose som jeg ikke har set skyggen af (fik blot stukket pizzaerne i hånden) .. dafuq; KEKW xD
30 jul 2022 at 20:11 Jeg har ventet i 2 timer og 15 min. på maden og den er ikke leveret endnu. Nu skal jeg vurdere kvalitet og levering på maden jeg ikke har midtaget. Det er sgu ikke i orden. Top irriterende at de ikke afviser nye ordrer, når de ikke har tid.
27 jul 2022 at 22:09 Super venlig udbringer som kom super hurtigt og sørgede for maden var varm og sodervand kold som is. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har tippet sidst men han fortjente helt klart tippet han fik for den gode service han gav!
14 jul 2022 at 20:54 Pizzaen var ok. Men den var lang tid undervejs.
7 jul 2022 at 21:31 Virkelig god service og levering, smagte godt.
10 jun 2022 at 20:31 Maden var lunken og fritterne slatne