MARIO'S PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 294 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Mario's Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 apr 2024 at 8:38 Maden plejer at være varm og sprød, det var den ikke i går. Forårsrullerne var slatne
20 apr 2024 at 11:08 Helt horribelt dårlige pomfritter. Brændt på. Det kan man sgu ikke være bekendt at sælge! 120 kr lige skraldespanden.
3 mar 2024 at 21:07 Lækker mad og virkelig god service - som sædvanligt :)
22 dec 2023 at 21:08 Vanvittig kedelig og smattet pizza og hvidløgsbrød. Pizzaen var kold - leveringen var længe undervejs.
14 dec 2023 at 21:33 Slet ikke iorden at blive ringet op af butikken og beklage at det er forsinket og det vil tage 10 min mere så er maden udleveret også går der ydeligere 40 min og får 2 tørt og halvklode pizza . Sidste gang jeg bestiller pizza der meget skuffet .
14 dec 2023 at 21:24 Mad var ikke klar. De havde ikke læst hvad der skulle ekstra på og hvad der ikke skulle på. Røg i hele butikken og tlf virkede ikke…
3 dec 2023 at 21:20 25 minutter forsinket levering
8 nov 2023 at 22:03 Jeg ville ønske jeg kunne give 6 stjerner!
31 okt 2023 at 22:51 Ordren kom 30 efter det aftalte tidspunkt